Aurinkolämmitys – 100% uusiutuvaa energiaa!

Z

Ainutlaatuinen muotoilu

Keräimen musta kotelo ja läpinäkyvä laivastonsininen keräinpinta terävöittää minkä tahansa katon ulkonäköä.

Z

Tehokas

Kovissa olosuhteissa testattu, älykäs suunnittelu ja erittäin hyvä CF-keräimen lämmönsiirtyvyys mahdollistaa markkinoiden parhaan hyötysuhteen, sekä kesällä että talvella.

Z

Sopii kaikille katoille

Erityisesti ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista valmistetut asennusosat takaavat aurinkokeräinten nopean ja turvallisen asennuksen jokaiselle katolle millä tahansa pinnoitteella.

CF-aurinkokeräin

CF-aurinkokeräimet keräävät aurinkoenergian talotekniikkakeskuksen lämpimän veden varaajaan. Lämminvesivaraaja varastoi tehokkaasti auringosta saatavaa energiaa ja tätä energiaa käytetään sekä talonlämmityksessä että lämpimän käyttöveden tuotannossa. Järjestelmää ohjaavat lämpötilaero-ohjain yhdessä kiertovesipumpun kanssa.

Keräimen rungon innovatiivinen rakenne

CF-aurinkokeräimet valmistetaan alumiinirungosta. Päärunko valmistetaan yhtenäisestä alumiinirungosta ilman ylimääräisiä hitsauksia. Runko ilman liitoksia on tukevampi, tyylikkäämpi sekä kestävämpi. Aurinkokeräimet kestävät näin kymmeniä vuosia. Keräimen runko on lisäksi jauhemaalattu suomalaisia sääolosuhteita vastaan. Oikeat, tarkoitukseen sopivat, sekä korroosio suojatut materiaalit, yhdessä jauhemaalauksen kanssa varmistavat keräimille peräti 25 vuoden laskennallisen käyttöiän. 

Litteällä nestemäisellä BASICX-kerääjällä on absorboija, joka käyttää nykyaikaista, toistaiseksi ainoaa markkinoilla olevaa tekniikkaa, piirilevyn liittämistä putkijärjestelmään. Tähän tekniikkaan kuuluu kupariputken osittainen valssaaminen, laajentamalla pinnan kokoa seitsemällä kertoimella. Lisäetuna on, että juotetut liitännät sijaitsevat päälämmönsiirtopinnan ulkopuolella. Ottaen huomioon tosiasian, että kuparin, josta levy ja putket on valmistettu, lämmönjohtavuus on 401 W / mK ja juotteen lämmönjohtavuus on vain 60 W / mK, juotosliitännät sijoittuvat merkittävän edun ulkopuolelle

CF-talotekniikkakeskus

Tärkeimmät edut:

  • Yksi edullisimmista rakennusten lämmitysmenetelmistä ilman ulkoisia lämmönlähteitä. Järjestelmä toimii jopa –18 ºC lämpötiloissa.
  • Korkea toimintatehokkuus ja pitkä käyttöikä tunnettujen maailmanlaajuisten valmistajien komponenttien ansiosta.
  • Kompakti rakenne, joka on asennettu kokonaan ulkopuolelle, ja valmistajan alun perin täyttämä ja testaama järjestelmä takaa korkean luotettavuuden sekä nopean ja helpon asennuksen.
  • Laaja säädin varmistaa järjestelmän optimaalisen hallinnan ja suojauksen. On mahdollista ostaa versio, jossa on mobiiliohjaustoiminto (mobiiliversio). Seinään asennettava langallinen kaukosäädin sisältyy vakiona
  • Korkea käyttömukavuus, rajoitettu vain käyttöveden lämpötilan asettamiseen
  • Sisäänrakennettu jäätymissuoja eliminoi vaurioiden vaaran, kun pumppu pysäytetään
  • Hiljainen

1 x HYBRIDILÄMPÖKATTILA

Sisäinen asennus on valmistettu kupariputkista. Yhteydet tehdään Mapress-tekniikassa.
Lämmitysvesi, käyttövesi ja aurinkokenno on suojattu varoventtiileillä ja paisuntasäiliöillä. Lisäksi käyttöveden poistoaukossa on käytetty termostaattista sekoitusventtiiliä, joka suojaa järjestelmän käyttäjiä liian kuumalta vedeltä ja pitää vesijohtoveden lämpötilan tietyllä tasolla.
Kaikki laitteet, ts. Kiertovesipumput, sekoitusventtiilin toimilaitteet, anturit on kytketty kytkentäkaappiin.

4X MANIFOLD AMX 2.0

Aurinkokeräinlaitteet AMX-keräilijöiden avulla muuttavat auringon säteilyn energian hyötylämmöksi.
Työväliaine siirtää aurinkokeräimissä syntyvän lämmön käyttö- tai teollisuusvesisäiliöön, jossa se kerääntyy. Järjestelmän tehokasta toimintaa ohjaa lämpötilaerosäädin, joka toimii yhdessä kiertovesipumpun kanssa.

1X NEXUS-LÄMPÖPUMPPU

NEXUS on moderni ja taloudellinen päälämmönlähde rakennuksissa, jotka sijaitsevat myös erittäin epäsuotuisissa sääolosuhteissa.

Niiden korkean laadun takaavat innovatiiviset ratkaisut, jotka on toteutettu tunnettujen maailmanlaajuisten valmistajien kuten Copelandin tai Siemensin komponenttien pohjalta.

Mukavuus

Patteriviilennysjärjestelmällä luot asumismukavuutta tulevaisuuden kesiin.

Turvallisuus

Kun järjestelmän suunnittelevat ja asentavat alan rautaiset ammattilaiset, tulevat järjestelmän asennustyöt tehtyä turvallisesti.

Arvo

Viilennysjärjestelmä nostaa kiinteistön arvoa.