Lattialämmitys

Suunnittelemme, konsultoimme ja urakoimme vesikiertoisen lattialämmityksen kohteita. Olemme toimittaneet jo yli 300 kohdetta ympäri Suomea. Urakointimme keskittyy pääasiassa Etelä-Suomen alueelle, mutta tarjoamme mielellämme kohteita myös muualle.

Toimitussisältö

Z

Suunnittelu

Suunnitelmamme sisältävät putkipiirien asennuskuvat, jakotukkikohtaiset virtaamatiedot, painehäviöt, tehot, sekä piirien yksittäiset virtaamat.

Z

Asennus

Asennustyö sisältää: jakotukit virtausmittarein (säätöventtiililliset erillistilauksesta), lattialämmitysputket (PE-Xc, PE-Xa, PE-RT), sidontatarvikkeet, liittimet sekä sulkuventtiilit. Asennus suoritetaan riviasennuksena. Asennamme tarvittaessa myös jakotukkikaapit, joko vesitiiviinä tai tavallisina. Kaikkiin järjestelmiin suoritetaan painekoe. Kohteeseen toimitetaan tarvittaessa myös toimilaitteet 230V tai 24V sekä tarpeelliset keskusyksiköt ja 230V termostaatit.

Z

Käyttöönotto

Säädämme jakotukkien virtaamat suunnitelmien mukaisesti ja toimitamme toteutuneet suunnitelmat sekä virtausarvot.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme!

PARAS RATKAISU KOHTEESEESI

Lattialämmitys on tehokas lämmitysmuoto sekä uusissa että vanhoissa taloissa. Lattialämmityksen ansiosta kotisi tai työpaikkasi pysyy mukavana vuoden ympäri, ilman vedontunnetta tai sisustamista rajoittavia pattereita. Suoritamme lattialämmitysasennukset pääsääntöisesti riviasennuksena, jolloin pystymme varmistamaan sen että lattialämmityksen suurin teho toimitetaan ensisijaisesti juuri sinne missä sitä tarvitaan. Käytämme lattialämmitysasennuksissa hyväksitodettuja ja tunnettuja komponenttitoimittajia. 

Putket

Käytämme vain yleisesti hyväksyttyjä muoviputkia. Asennamme kohteisiin PE-Xc, PE-Xa ja PE-RT lattialämmitys-putkia. Putkimateriaalin sekä putkikoon valintaan vaikuttavat suunnittelutiedot ja toteutustapa.

Termostaatit

Lattialämmityksen termostaatit valtiaan kohteen säätötarpeen mukaan. Toimitamme 230V ja 24V termostaatit langallisina sekä langattomina kohteen vaatimusten mukaisesti.

Jakotukit

Jakotukit esivalmistellaan kohteisiin vaatimusten mukaisesti. Materiaaleina käytetään joko messinkiä, ruostumatontaterästä tai muovia. Materiaali valintaan vaikuttaa kohteen suunnittelutiedot.